Предлагани услуги

Всичко от метал

Пи Ен Системс предлага комплексни услуги за всички видове конструкции, изработени от мeтал: проектиране, оразмеряване, производство, допълнителна обработка на повърхността, доставка, монтаж и демонтаж, гаранция и сервиз. Всички клиенти получават професионално обслужване на високо ниво.

Всичко от метал
 • Проектиране и оразмеряване

  Проектиране и оразмеряване

  След посещение на място или проведен разговор с клиент нашите специалисти изготвят идеен проект на желаното изделие, съобразен с изискванията на клиента за визия, здравина и надеждност. Оразмеряването се извършва на място в предварително уговорен ден и час, като освен снемане на точните размери, се уточняват всички подробности по изработката и монтажа на изделието.

 • Производство

  Производство

  Произвеждаме нашите изделия с необходимата точност и прецизност благодарение на високо квалифицирани специалисти с необходимата за целта професионална техника.

 • МИГ/МАГ и ВИГ заваряване

  МИГ/МАГ и ВИГ заваряване

  Разполагаме със специалисти и специализирана техника за електродъгово и газопламъчно заваряване. Заваряваме черна стомана, неръждаема стомана и алуминий.

 • Сатениране и полиране

  Сатениране и полиране

  Сатенираният и полираният ефект на профилите и изделията от неръждаема стомана се постига чрез обработката със специални абразивни дискове, абразивен моп, гъвкави абразиви и специална полираща паста.

 • Прахово боядисване

  Прахово боядисване

  Предлагаме електростатично прахово боядисване на различни видове профили и метални изделия. Праховото покритие е едно от най-устойчивите на корозия покрития с богата цветова гама.

 • Горещо поцинковане

  Горещо поцинковане

  Горещото поцинковане е най-надеждният процес за защита на стоманата от корозия. Чрез него животът на метала и стоманените изделия се увеличава многократно.

 • Разкрояване на профили

  Разкрояване на профили

  Разполагаме с професионални машини за разкрояване на стоманени и алуминиеви профили на точни размери.

 • Доставка

  Доставка

  Разполагаме с добре поддържан автопарк от специализирани леки и товарни автомобили за транспортиране на леки метални конструкции, стъкла, профили и други материали до възложения обект.

 • Монтаж

  Монтаж

  Предлагаме монтаж на различни видове метални изделия с професионални монтажни групи и оборудване.

 • Гаранция и сервиз

  Гаранция и сервиз

  Всички наши изделия и продукти са с гаранционно и извънгаранционно обслужване.


3D Проектиране

3D проектирането е компютърно изграждане на максимално реалистичен проект, изготвен със специална програма за проектиране и компютърно изграждане на различни видове изделия и обекти. Целта на 3D проекта е да се добие реална представа за визията преди изработката на изделието, било то козирка, покрив или друга метална конструкция, както и за вида на използваните материали и цветовото им ориентиране спрямо фасадата на сградата.

 • Възможност предварително да се добие представа за изделието

  3D проектирането реализира представата ни за изделието, неговата форма, големина и цвят, като намалява до минимум вероятността от грешки при изработката и монтажа.

 • Гаранция за крайния резултат

  След направата на проекта полученият резултат е максимално близък до желанието на клиента и е съобразен с всички негови изисквания.

 • Възможност за нанасяне на корекции

  Чрез 3D проектирането е възможно бързо и лесно да се правят корекции на формата, цвета и използваните материали, както и да се изпробват различни архитектурни и дизайнерски решения, приложими за даденото изделие.

 • Намиране на най-доброто решение

  Създаването на различни проектни варианти дава възможност за избиране на най-подходящото решение за изпълнение на желаното изделие.


Ремонт

Пи Ен Системс извършва извънгаранционно обслужване и ремонт на всички свои продукти и изделия. Също така извършваме ремонтни дейности на обекти, които не са изпълнени от нас, както с наши материали, така и с материали на клиента: укрепване на метални конструкции; подмяна на обшивки; подмяна на стъкла и стъклопакети; подмяна на поликарбонатни плоскости; подмяна на ламаринени обшивки и панели; локализиране и отстраняване на течове по вентилируеми фасади; допълнителна хидроизолация на козирки, покриви и навеси; възстановяване на повредени метални изделия.

От понеделник до петък – от 08.00ч. до 17.00ч.

Проектиране и производство

Проектът дава максимално точна представа за крайния резултат. Нашите изделия се произвеждат от висококвалифицирани специалисти и с необходимата за целта професионална техника.

Гаранция и сервиз

Гаранцията, която даваме за нашите конструкции, е 5 години. Сервизът се извършва в максимално кратки срокове в гаранционния или извънгаранционния период на обслужване.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече